Hutnější, podobnější typickému českému chlebu. 77% pšenice, 33% žito. Kategorie: pšeničnožitný chléb Složení: chlebová pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, chlebová žitná mouka, pitná voda, pšeničný kvas, sůl.
Nadýchanější, světlejší, větší oka. Tak trochu Itálie. Kategorie: pšeničný chléb Složení: chlebová pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, pitná voda, pšeničný kvas, sůl
100% pšenice s vlašskými ořechy Kategorie: pšeničný chléb Složení: chlebová pšeničná mouka, pšeničná světlá mouka, pitná voda, pšeničný kvas, vlašské ořechy (min. 10 %), sůl.
Pšeničná francozská bageta Kategorie: pšeničný chléb Složení: chlebová pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, pitná voda, pšeničný kvas, sůl.
Pšeničné italské pečivo. Spoustu olivového oleje. Varianta s rajčaty a olivami, nebo čistá. Kategorie: pšeničné pečivo Složení: chlebová pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, pšeničný kvas, pitná voda, olivový olej, droždí, sůl.
Kategorie: pšeničné pečivo Složení: celozrnná pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, pšeničný kvas, pitná voda, olivový olej, med, droždí, sůl.
Japonský mléčný nadýchaný chléb Kategorie: pšeničné pečivo Složení: chlebová pšeničná mouka, světlá pšeničná mouka, pitná voda, mléko, máslo, cukr, droždí, sůl.
Otevírací doba